Onze rijke geschiedenis

50 jaar ervaring, dat stellen we graag even aan U voor:

1968
Winston Schoeters studeert af als beëdigd landmeter-schatter. In de beginjaren was hij werkzaam bij het Ministerie van Financiën (aankoopcomité) en bij een financiële instelling voor het uitvoeren van hypotheekschattingen.

1974
Samen met zijn echtgenote Rita Van Oosterwijck zet Winston Schoeters de eerste stap naar een zelfstandige praktijk als landmeter-schatter te Keerbergen. De eerste verkavelingen en vastgoedbemiddelingen worden al vlug een feit.

1984
Door de toename van de vastgoedbemiddelingen wordt er gestart met een vastgoedkantoor ten huize van de familie Schoeters.

1989
Op vrijdag 22 september 1989 nestelt "vastgoedkantoor Winston Schoeters" zich in het centrum van Keerbergen op het Gemeenteplein 16, een uitstekende ligging naast het postkantoor.
Winston en Rita krijgen de hulp van dochter Martine om de vastgoedbemiddelingen te behartigen.


Kantoor anno 1989

1991
Door de blijvende toename van de vastgoedbemiddelingen komen de zonen Wim en Tom het kantoor versterken en wordt er in 1991 besloten een naastgelegen kantoorruimte bij te huren.
Gaandeweg blijft het kantoor uitgroeien tot één der grootste vastgoedkantoren in Vlaams-Brabant en wellicht de nr. 1 in de verkoop en verhuur in de residentiële regio Keerbergen - Tremelo - Bonheiden - Haacht - Putte - Schriek en omgeving.

1992
De beschikbare ruimte blijkt al vlug niet meer voldoende te zijn om alle panden te kunnen "uitstallen" en nog een naastgelegen (hoek)pand wordt bij gehuurd.
Vastgoedkantoor Winston Schoeters beschikt, alreeds op dat ogenblik, over één van de grootste en opvallendste vastgoed-etalages uit de streek.


Bijhuren hoekkantoor 1992

1994 - 1998
Een stijging van het aanbod in koop-en huureigendommen vraagt niet alleen extra ruimte en etalage maar vergt natuurlijk ook goede en betrouwbare mensen.
In de loop der jaren wordt het kantoor versterkt door schoondochter Hilde Verstraeten, zoon Bert, en Steven Vermosen.


Vastgoedkantoor Winston Schoeters anno 1992

1998
Als een van de eerste vastgoedkantoren wordt er gestart met een eigen website op het Internet. Inmiddels is onze website de meest bezochte in de regio met meer dan 5.000 bezoekers-kopers per week en wordt onze website door hun aanzien als één van de beste in de vastgoedsector.

1999
Om aan de noden te kunnen blijven voldoen worden er "bouwplannen" gesmeed voor een groot kantoor op de hoek van het Gemeenteplein en de Oudstijderslaan, zijnde het verlengde van de drukke Mechelsebaan en Tremelobaan.

2000
Vrijdag 22 september 2000 opening van de nieuwe kantoorruimte met een oppervlakte van 320m2 en een in het oog springende etalage van 40 lopende meter.
Letterlijk en figuurlijk wordt vastgoedkantoor Winston Schoeters een der grootste vastgoedkantoren uit Vlaams-Brabant. Het nieuwe kantoor kan rekenen op een uitstekende ligging, centraal in het centrum en langsheen de drukste verbindingsbaan van en naar Keerbergen.
De nieuwe kantoorruimte beschikt over de laatste nieuwe technologie en wordt ingericht door een binnenhuisarchitect volledig naar de noden van een vastgoedkantoor met een ruime ontvangstbalie, een ruime vergaderzaal, diverse aparte ontvangstbureaus, wachtplaats, archiefruimtes, ...


Nieuw kantoor anno 2000

2003
We zijn inmiddels niet bij de pakken blijven zitten. Na verschillende facelifts en verbeteringen zijn we fier U, vanaf maart 2003, onze vernieuwde web site voor te stellen. Tevens werd ons logo "verfijnd" en werden de publiciteitspanelen van "TE KOOP" en "TE HUUR" vernieuwd.

2006
In 2006 wordt het kantoor versterkt met Jeroen Verhaegen en dit als ingenieur/landmeter.

2011
Onze volledig vernieuwde website gaat online.
De website werd nog gebruiksvriendelijker gemaakt en tevens werd onze “huisstijl” gerestyled en hiervoor hebben wij geopteerd voor een stijlvol geheel in grijze en zwarte tinten in combinatie met de rode kleur van ons logo.
Onze nieuwe “huisstijl” zal u tevens kunnen terugvinden in onze andere publiciteit en verkoopborden.

Dat Winston en Rita Schoeters destijds, en in de loop der jaren de ganse familie Schoeters, de juiste weg ingeslagen zijn blijkt ondertussen door de enorme en blijvende groei van het kantoor. Wij danken alvast ons ruim cliënteel welk wij in de loop der jaren reeds mochten bijstaan en zijn dan ook trots op datgene wat wij samen hebben gerealiseerd.

Familie Schoeters

Haal meer uit onze website dankzij cookies
Onze website maakt gebruik van cookies, o.a. om het gebruiksgemak te verhogen en bezoekersstatistieken bij te houden.