Algemeen

Vastgoedkantoor Winston SCHOETERS bvba is een familiezaak onder leiding en eigendom van de familie Schoeters met 50 jaar ervaring in de verkoop van huizen, villa’s, appartementen en bouwgronden.

Dhr. Winston Schoeters (beëdigd landmeter - schatter van onroerende goederen sinds 1968) is destijds begonnen in zijn functie als landmeter-expert en is van daaruit op vraag van zijn klanten zich eveneens gaan toeleggen op de verkoop van vastgoed.
Gaandeweg is het kantoor uitgegroeid tot één van de grootste kantoren van Vlaams Brabant en dit mede dankzij onze ervaring, gedrevenheid en alomgekende reputatie en service. Alsook onze "lage drempel" wordt zeer gewaardeerd bij kandidaat kopers die zich niet opgedrongen voelen en zich steeds vrijblijvend kunnen informeren.

Onze afdeling landmeterij kan u verder helpen met al uw vragen omtrent verkavelingen, opmetingen en stedenbouwkundige attesten.

Ons kantoor met zeer ruime en “in het oog springende” etalage situeert zich in het hartje van Keerbergen vlakbij de Kerk, het postkantoor en het Gemeentehuis, strategisch en commercieel gelegen op de hoek van het Gemeenteplein met de Oudstrijderslaan - in het verlengde van de drukke verbindingsbanen de Mechelsebaan en Tremelobaan.