KEERBERGEN - Exclusieve stijlvolle villa van 700m² op 32 are met prachtige aangelegde tuin - te koop

Prijs: € 1.165.000


Klik op de foto om te vergroten

Beschrijving

In een bosrijke omgeving van Keerbergen, zeer rustig en residentieel, ligt deze exclusieve stijlvolle villa (ontwerp architect Leo Beeck) op een mooi achtergelegen perceel van 32 are met private toegangsweg. Zuid georiënteerd.
De prachtig aangelegde tuin (ontwerp Benoît Fondu) heeft veel privacy en werd ingericht met 2 zonneterrassen, een pétanque baan, en is voorzien van een sproeisysteem met geboorde waterput (70m).
De villa omvat een wijnkelder met airco en bergkelders.
Via de imposante inkomhal krijgt men toegang tot de verschillende leefruimtes waaronder het bureau van 26m² met salon en open haard en de zeer ruime living van 73m² met open haard (opgedeeld in woonkamer 50m² met open haard en eetplaats 23m²).
De villa beschikt tevens over een wintertuin-orangerie van 29m² met open haard en met rechtstreekse toegang tot het overdekt terras met glazen overkapping en barbecue, een ontspanningsruimte-fitness van 30m² met sauna douche, dompelbad en aangrenzend terrasje om te zonnen.
Een volledig ingerichte keuken 32m², met ontbijttafel en een afzonderlijke wasplaats-berging, dubbele garage + ruime moto-fietsenberging,
Studio-gastenverblijf, boven de garage, van 40m² met aparte inkom en eigen sanitair.
Op het eerste verdiep zijn, 4 ruime slaapkamers, dressing, 2 bad-douchekamers en twee afzonderlijke toiletten.
Dankzij de hoge plafonds in de villa krijgt men een zeer ruimtelijke luxe uitstraling en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval.
De villa is in perfecte staat en heeft een zeer degelijke bouwconstructie en een hoogwaardige afwerking. Bouwjaar 1992. CV met mazout (vloerverwarming op gelijkvloers, dressing en grote badkamer). EPC 238 kWh/m² - energielabel C - UC2409800-RES. Ki 5.329 euro. Totale vloeropp: circa 700m² + kelders + bergzolders 150m².
Stedenbouw informatie: vergunning uitgereikt - woonpark = residentieel woongebied - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - verkavelingsvergunning - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - niet overstromingsgevoelig.

Referentie: 7474
Aantal x bekeken: 11689

 

   

Eigenschappen

Totale vloeropp.:circa 700m² + kelders + bergzolders 150m² 
Oppervlakte Perceel:32 are 01 ca - prachtig aangelegde tuin (ontwerp Benoît Fondu) heeft veel privacy en werd ingericht met 2 zonneterrassen, een pétanque baan, en is voorzien van een sproeisysteem met geboorde waterput (70m). 
Perceelsafmetingen:breedte ca 45m op diepte ca 65m 
Orientatie tuin:zuid georiënteerd 
Bouwjaar:1992 - de villa is in perfecte staat en heeft een zeer degelijke bouwconstructie en een hoogwaardige afwerking 
Kadastraal inkomen:5.329 euro 
Buitenschrijnwerk:hout met hoogrendement dubbel glas 
Verwarming:CV met mazout - vloerverwarming op gelijkvloers en in dressing en grote badkamer (aardgas aanwezig in de straat) 
EPC:238 kWh/m² - energielabel C - UC2409800-RES 
Diverse:Dankzij de hoge plafonds in de villa krijgt men een zeer ruimtelijke luxe uitstraling en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. 
Living:living 73m² met open haard + wintertuin-orangerie van 29m² + ontspanningsruimte-fitness van 30m² 
Bureel:bureau van 26m² met salon en open haard - op gelijkvloers 
Slaapkamers:4 ruime slaapkamers (waarvan hoofdslaapkamer ingericht als suite met dakterras) + studio-gastenverblijf van 40m² met aparte inkom en eigen sanitair 
Keuken:volledig ingerichte keuken van 32m² met ontbijttafel 
Badkamer:3 bad-of douchekamers (2 badks op verdieping en 1 douche bij sauna) 
Garage:dubbele garage + ruime moto-fietsenberging 
Aantal WC´s:
Zolder:bergzolder circa 150m² 
Kelder:wijnkelder met airco en bergkelders - totaal circa 100m² 

Bovenstaande gegevens worden u vrijblijvend en uitsluitend ten informatieve titel medegedeeld en inzake dragen wij geen enkele aansprakelijkheid.

Login eigenaar: Log in