KEERBERGEN - EXCLUSIEVE MODERNE VILLA VAN 500 M² MET ZWEMBAD OP 30 ARE PALENDE AAN HET MEER - te koop

Prijs: € 2.750.000


Klik op de foto om te vergroten

Beschrijving

Zeer rustig en exclusief gelegen met zandstrand aan het meer van Keerbergen, met prachtig aangelegde tuin en terrassen, jacuzzi, zwembad, poolhouse met bar en pergola aan het water.
De villa is ingedeeld met maximaal zicht op de tuin en op het meer over een breedte van circa 60 meter op de achterste perceelgrens.
Omvat: inkomhal met vestiaire, wc, living 115m² met gashaard en open volledig ingerichte keuken met eettoog, afzonderlijke lounge 51m² met gashaard, home-cinema en bureelruimte, fitnessruimte met sauna en douche, wasplaats-berging, 4 slaapkamers met elk een eigen bad- of douchekamer en ingemaakte kasten en waarvan één met dressing en aanpalend terras op de verdieping, wc.
Afzonderlijk: zwembad met poolhouse/bar met douche, jacuzzi, pergola op het strand aan het water, diverse terrassen en carport.
CV-mazout met vloerverwarming. Epc 218 kwh/m² UC1963804. Totale vloeroppervlakte: 500 m² + poolhouse 35m² + carport + pergola. Ki € 5.059
De villa is tevens uitgerust met een B&O geluidsysteem, camerabewaking en automatische verduistering in de slaapkamers. In de tuin is een beregeningssysteem aanwezig.
Perfecte staat en instapklaar. De keuken, lounge, badkamers en slaapkamers werden recent vernieuwd (oorspronkelijk bouwjaar 1997).
Stedenbouw info: vergunning uitgereikt - woonpark = residentieel woongebied - geen dagvaarding uitgebracht - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - verkavelingsvergunning.

Referentie: 4895
Aantal x bekeken: 23832

 

   

Eigenschappen

Totale vloeropp.:500 m² + poolhouse 35m² + carport + pergola 
Oppervlakte Perceel:30 are 44 ca met een breedte van circa 60 meter aan de achterste perceelgrens 
Perceelsafmetingen:breedte vooraan 23m, achteraan circa 60m, diepte 82m 
Orientatie tuin:zuiden links vooraan 
Bouwjaar:Keuken, badkamers en slaapkamers werden recent vernieuwd (oorspronkelijk bouwjaar 1997) 
Kadastraal inkomen:Ki € 5.059,- 
Buitenschrijnwerk:aluminium met dubbele beglazing 
Verwarming:CV-mazout vloerverwarming 
EPC:218 kwh/m² UC1963804 
Diverse:De villa is uitgerust met een B&O geluidsysteem, een alarmsysteem, camerabewaking en automatische verduistering en airco in de slaapkamers. In de tuin is een beregeningssysteem aanwezig. De poolhouse is voorzien van een bar en een douche. 
Living:115m² met gashaard en open keuken, afzonderlijke tv-kamer 51m² met bureelruimte 
Bureel:bureelruimte voorzien in tv-kamer 
Slaapkamers: 4 slaapkamers met individuele airco en elk een eigen bad- of douchekamer en ingemaakte kasten en waarvan één met dressing en aanpalend terras 
Keuken:volledig ingerichte keuken met eettoog 
Badkamer:6 bad-/of douchekamers (één voor elke slaapkamer en een douche aan de saunaruimte en aan de poolbar) 
Garage:Carport voor twee wagens 

Bovenstaande gegevens worden u vrijblijvend en uitsluitend ten informatieve titel medegedeeld en inzake dragen wij geen enkele aansprakelijkheid.

Login eigenaar: Log in