KEERBERGEN - Luxe nieuwbouw-appartement 90m² met ruim zuider-terras 10m² - te koop

Prijs: € 308.500


Klik op de foto om te vergroten

Beschrijving

Ecologisch, duurzaam en groen wonen in een stijlvol modern gebouw op 29 are met mooie groene tuin met 50 nieuwe loofbomen. Mooie gemeenschappelijke achtertuin voorzien van tuinbanken onder de loofbomen.
Zuid georiënteerd.
Residentie Zuiderhof omvat luxe appartementen en penthouses in een Bijna Energie Neutraal gebouw (BEN-norm) met 1, 2 of 3 slaapkamers met lift.

REEDS 50% VERKOCHT

€ 308.500 - App 59/5 op 1ste verdieping met 2 slpks - vloeropp 90m² met ruim zuider-terras 10m²

Gunstig gelegen op de rand van het centrum op wandelafstand van winkels, diensten, scholen, ontspanning, sport, cultuur en openbaar vervoer.
De appartementen hebben allen een living en een terras op het zuiden en zicht op de mooie en groene tuin met nieuwe loofbomen waardoor u kan genieten van een stukje natuur en privacy en dit op de rand van het centrum.

Ter vervanging van verschillende oude woningen komen er nieuwe ecologische en duurzame Bijna Energie Neutrale appartementen voorzien van:
- hernieuwbare energie door zonnepanelen per appartement met optimale zuidoriëntatie
- verwarming met warmtepomp en vloerverwarming
- aanplanting van 50 nieuwe loofbomen in voortuin en achtertuin
- aanplanting van streekeigen en groenblijvende hulst-hagen
- ventilatiesysteem D met warmterecuperatie
- regenwater wordt hergebruikt voor wc of wordt ter plaatse geïnfiltreerd in de grond
- gebouw met natuurlijke groene gevels en groen dak
BEN-norm E-peil 30 en S-peil 31.

Mogelijkheid bij aankopen afgesloten garagebox € 24.500/garagebox + bij aan te kopen een aansluitende ruime kelderberging aan 3.900 €/kelder of ondergrondse garageplaats aan 17.900 €/plaats + bij aan te kopen een aansluitende ruime kelderberging aan 3.900 €/kelder.

Stedenbouw info: zone voor meergezinswoningen - bouw-omgevingsvergunning uitgereikt - geen dagvaarding uitgebracht - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - niet gelegen in een verkaveling - niet overstromingsgevoelig.

Informatiebrochure met indelingsplannen en lastenboek met een overzicht van de materialen en budgetten is tevens beschikbaar per email of per post.

Referentie: 7443
Aantal x bekeken: 187

 

   

Eigenschappen

Totale vloeropp.:90m² + ruim zuider-terras 10m² 
Oppervlakte Perceel:29 are 74 ca en zal aangelegd worden met een 50-tal nieuw aan te planten loofbomen en natuurlijke hagen verdeeld over de mooie ruime voortuin en de grote achtertuin 
Perceelsafmetingen:breedte ca 60 meter op diepte ca 50 meter 
Orientatie tuin:zuid georiënteerd 
Bouwjaar:nieuwbouw - start der werken omstreeks december 2020 - oplevering november 2022 
Buitenschrijnwerk:aluminium met hoogrendements dubbel glas k-waarde 1,0 - zonwerend glas langs zuider kant 
Verwarming:vloerverwarming met warmtepomp 
EPC:BEN-appartementen (Bijna Energie Neutraal) E-peil 30 en S-peil 31 
Diverse:verluchtingsysteem type D met warmterecuperatie (toevoer verse buitenlucht en afvoer vervuilde en vochtige lucht - individueel regelbaar per app en met nachtkoeling) - appartementen met 1 slpk verluchtingsysteem type C+ - zonnepanelen per appartement 
Living:living en terras op het zuiden aan de achterkant van het gebouw met zicht op de tuin 
Slaapkamers:2 slaapkamers 
Keuken:volledig ing keuken (inrichting naar keuze koper) handelswaarde € 10.000 exclusief btw = 12.100 euro incl btw en plaatsing voor app met 2 of 3 slpks / appartementen met 1 slpk handelswaarde € 8.000 excl btw = 9.680 euro incl btw en plaatsing 
Badkamer:volledig ingerichte bad-of douchekamer met inloopdouche naar keuze van koper met een handelswaarde van € 6.000 exclusief btw = 7.260 euro btw incl 
Garage:afgesloten garagebox met een diepte van 5,5m en een breedte van 3m met een sectionale privé poort op afstandsbediening € 24.500/garagebox + bij aan te kopen een aansluitende ruime kelderberging van 3m x 1,55m aan 3.900 €/kelder 
Aantal WC´s:
Kelder:ondergrondse garageplaats aan 17.900 €/plaats met een diepte van 5,5m en een breedte van 2,7m + bij aan te kopen een aansluitende ruime kelderberging van 2,7m x 1,75m aan 3.900 €/kelder 

Bovenstaande gegevens worden u vrijblijvend en uitsluitend ten informatieve titel medegedeeld en inzake dragen wij geen enkele aansprakelijkheid.

Login eigenaar: Log in