Disclaimer

De website www.schoeters.be wordt beheerd door Winston Schoeters bvba, Gemeenteplein 22 te 3140 Keerbergen, België, erkend vastgoedmakelaar met als BIV-nummer 500 409 en met als BTW-nummer 0473.046.630. Het gebruik van deze website houdt in dat u de volgende gebruiksvoorwaarden integraal aanvaardt.

Vastgoedkantoor Winston Schoeters is niet verantwoordelijk voor foutieve of onvolledige gegevens van de panden of andere informatie die op deze site voorkomen. De vermelde gegevens op deze website evenals de plannen worden u vrijblijvend aangeboden en ter inlichting, wij kunnen u niet garanderen dat de informatie betrouwbaar of volledig is. Vastgoedkantoor Winston Schoeters is niet verantwoordelijk voor welke beslissingen of handeling dan ook die een gebruiker van deze site zou nemen.
Vastgoedkantoor Winston Schoeters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten en verwante informatiediensten.

Alle teksten, lay-outs en scripts op deze site zijn eigendom van Winston Schoeters bvba. Elke overname of aanpassing van deze teksten – geheel of gedeeltelijk – is verboden tenzij er een voorafgaandelijke schriftelijke toestemming is vanwege Winston Schoeters bvba.
Ook voor alle foto’s en afbeeldingen op deze site geldt een copyright. Ook hier is elke overname of aanpassing verboden tenzij er een voorafgaandelijke schriftelijke toestemming is vanwege Winston Schoeters bvba.
De gebruiker heeft wel een recht op het gebruik van de teksten en afbeeldingen, namelijk een reproductierecht voor opslag, back-up of afdruk op papier. Dit recht is persoonlijk en mag niet worden overgedragen.
Elk onrechtmatig gebruik van de gegevens op deze site kan leiden tot een burgerrechterlijke of strafrechterlijke vervolging.

Vastgoedkantoor Winston Schoeters verbindt zich ertoe uw persoonlijke gegevens naam, adres, emailadres, telefoon, zoekinstellingen die via onze website worden verzameld te beschermen en enkel aan te wenden voor intern gebruik.