KEERBERGEN - EXCLUSIEVE MODERNE VILLA VAN 500 M MET ZWEMBAD OP 30 ARE PALENDE AAN HET MEER - te koop

Prijs: 2.950.000


Klik op de foto om te vergroten

Zeer rustig en exclusief gelegen met zandstrand aan het meer van Keerbergen, met prachtig aangelegde tuin en terrassen, jacuzzi, zwembad, poolhouse met bar en pergola aan het water.
De villa is ingedeeld met maximaal zicht op de tuin en op het meer over een breedte van circa 60 meter op de achterste perceelgrens.
Omvat: inkomhal met vestiaire, wc, living 115m met gashaard en open volledig ingerichte keuken met eettoog, afzonderlijke lounge 51m met gashaard, home-cinema en bureelruimte, fitnessruimte met sauna en douche, wasplaats-berging, 4 slaapkamers met elk een eigen bad- of douchekamer en ingemaakte kasten en waarvan n met dressing en aanpalend terras op de verdieping, wc.
Afzonderlijk: zwembad met poolhouse/bar met douche, jacuzzi, pergola op het strand aan het water, diverse terrassen en carport.
CV-mazout met vloerverwarming. Epc 218 kwh/m UC1963804. Totale vloeroppervlakte: 500 m + poolhouse 35m + carport + pergola. Ki 5.059
De villa is tevens uitgerust met een B&O geluidsysteem, camerabewaking en automatische verduistering in de slaapkamers. In de tuin is een beregeningssysteem aanwezig.
Perfecte staat en instapklaar. De keuken, lounge, badkamers en slaapkamers werden recent vernieuwd (oorspronkelijk bouwjaar 1997).
Stedenbouw info: vergunning uitgereikt - woonpark = residentieel woongebied - geen dagvaarding uitgebracht - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - verkavelingsvergunning.

Referentie: 4895

 

 

 

Algemeen Interieur & comfort
Oppervlakte Perceel:30 are 44 ca met een breedte van circa 60 meter aan de achterste perceelgrens 
Perceelsafmetingen:breedte vooraan 23m, achteraan circa 60m, diepte 82m 
Orintatie tuin:zuiden links vooraan 
Totale vloeropp.:500 m + poolhouse 35m + carport + pergola 
Bouwjaar:Keuken, badkamers en slaapkamers werden recent vernieuwd (oorspronkelijk bouwjaar 1997) 
Kadastraal inkomen:Ki 5.059,- 
Living:115m met gashaard en open keuken, afzonderlijke tv-kamer 51m met bureelruimte 
Bureel:bureelruimte voorzien in tv-kamer 
Slaapkamers: 4 slaapkamers met individuele airco en elk een eigen bad- of douchekamer en ingemaakte kasten en waarvan n met dressing en aanpalend terras 
Keuken:volledig ingerichte keuken met eettoog 
Badkamer:6 bad-/of douchemkamers (n voor elke slaapkamer en een douche aan de saunaruimte en aan de poolbar) 
Garage:Carport voor twee wagens 
 
Bouwtechnisch
 
Buitenschrijnwerk:aluminium met dubbele beglazing 
Verwarming:CV-mazout vloerverwarming 
EPC:218 kwh/m UC1963804 
Diverse:De villa is uitgerust met een B&O geluidsysteem, een alarmsysteem, camerabewaking en automatische verduistering en airco in de slaapkamers. In de tuin is een beregeningssysteem aanwezig. De poolhouse is voorzien van een bar en een douche. 

Bovenstaande gegevens worden u vrijblijvend en uitsluitend ten informatieve titel medegedeeld en inzake dragen wij geen enkele aansprakelijkheid.

Login eigenaar: Log in