KEERBERGEN - BOUWGROND VAN 17 ARE MET PERCEELSBREEDTE 43M EN MOOI LANDELIJK VERGEZICHT - te koop

Prijs: Ä 225.000


Klik op de foto om te vergroten

Uitzonderlijk rustig gelegen bouwgrond met mooi landelijk vergezicht midden in natuurgebied 'Broekelei' met mogelijkheid tot bouwen van een woning van maximum 1.000m≥ (wegens afgebrande woning langs doodlopend straatje met enkele huizen.
Oppervlakte: 17 are 45 ca
Breedte: circa 43 meter
Diepte: circa 35 meter
Zuiden langs rechterkant - oost georiŽnteerd.
De grond is gelegen midden in een natuurgebied, de koper dient derhalve bij de bouw van een woning rekening te houden met een aantal restricties - onder andere het indienen van een bouwaanvraag binnen de 2 jaar wegens afgebrande woning (de woning zichtbaar op Google Maps was beschadigd door brand en is momenteel afgebroken en opgeruimd). De aanwezige berging wordt door de verkoper nog afgebroken.
Nutsvoorzieningen: elektriciteit, grondwater opgepompt met boorput, telefoon en internet, TV-distributie, geen riolering - wel aansluiting op waterzuivering aan de achterzijde van de grond.
Stedenbouw info: GRUP Dijlevallei natuurgebied met mogelijkheid tot bouwen van woning van maximum 1.000m≥ - geen dagvaarding uitgebracht - voorkooprecht ruimtelijke ordening - niet gelegen in verkaveling.
Adres: Keerbergen, Spuibeekweg 24

Referentie: 10418

 

 

 

Login eigenaar: Log in